Ön elképzeli, mi kivitelezzük!

Telefon: +36 / 70-417-67-95

Házak

Tetö munkálatok

x

TETöFEDÉS, TETöJAVÍTÁS, TETöFELÚJÍTÁS

Tetőfedés cserepes lemezzel, trapézlemezzel, cseréppel, palatetők (síkpala vagy hullámpala) bontás nélküli átfedése palára lécezéssel, komplett tetőcsere, tetőjavítás. Meglévő cseréptető, palatető, lemeztető, zsindelytető, lapos-tető javítása, beázások gyors szakszerű elhárítása. Lapostető szigetelés, felújítás, javítás, beázások megszüntetése, új tetőszigetelés készítése egyenes vagy fordított rétegrenddel, hőszigeteléssel. Horganyzott, festett alumínium ereszcsatorna, bevonatos acéllemez csatorna rendszer, lefolyó szerelés, javítása, tisztítása, fekvő, szögletes ereszcsatorna készítése, javítása.

- Új tető építése
- meglévő tetőszerkezetek átépítése
- meglévő tetőszerkezetek megerősítése
- Tetőszigetelés
- Bádogos Munkák
- Lemeztetők készítése

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Garázs, Melléképületek

x

Garázskapuk, Melléképületek

Ugye nagyszerű lenne, ha az elindulás és a hazaérkezés csak egy könnyed mozdulat lenne, csak egy gombnyomás a távirányítón? Mit szólna hozzá, ha szakadó esőben sem kellene kiszállnia autójából, mert automatikusan nyílik a kapu, a garázs? Képzelje el, hogy az Ön otthonában is egy kiváló hőszigetelésű, mindig megbízhatóan működő, igényes kivitelű garázskapu van beépítve!A kerti épületek számtalan funkciót betölthetnek. Lehetnek pavilonok, szerszámtárolók, kerti WC-k, kutyaólak, szaunák, játszóházak, és még folytathatnánk. Jellemzően a kerti melléképületek fából készülnek, amely anyag manapság egyre népszerűbb, de természetesen találkozhatunk a hagyományos, tégla, kő, vályog, stb., anyagokkal is. Mivel többnyire ezek az építmények kis alapterületűek, és a felszereltségük is egyszerű, ezért egész alacsony költségvetésből is felépíthetők.

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Bejárati Ajtók

x

Bejárati Ajtók

- ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat
- az új ajtó kiszállítását
- meglévő bejárati ajtó bontását
- új bejárati ajtajának beépítését
- Az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot
- a régi ajtajának és a keletkezett törmeléknek az elszállítását
- hevederzárak felszerelése, zártokok cseréje
- további extra kérések elvégzését (több zár, riasztó berendezések beépítését)
- igény szerint az utólagos helyreállítást

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Külsö megoldások

x

Kerítések, Kertépítés, Külsö megoldások

A kerítésnek jellemzően több funkciója is van. Elválaszt, biztonságot ad, díszit, véd. Kerítést lehet építeni a telekhatárra, és azon belül is, például az állatok elkerítése céljából. A kerítések formája, szerkezete, anyaga számtalan lehet. Befolyásolhatja azt a rendeltetése, a ház stílusa, az építtető ízlése, elképzelése. A kerítések jellemzően hosszú távú célt szolgálnak, ezért nem csak szépnek kell lenniük, hanem tartósnak, jól megépítettnek is. Amennyiben a megfelelő anyag kerül beépítésre, és azt ráadásul szakszerűen is építik be, akkor a következő évtizedekben nem lesz gond a kerítéssel, de azt ne felejtsük el, hogy ehhez is fontos, hogy a rendszeres karbantartást elvégezzük. Lehet akármilyen jól megépített egy kerítés, karbantartás, gondozás nélkül hamarabb romlásnak fog indulni.
- Térkövezés, Autóbejáró aszfaltozás
- Kerítések kialakítása, cseréje, javítása
- Kovácsoltvas-, Fa-, Egyéb kerítési rendszerek
- Világítástechnikai megoldások
- Kertépítés a falusi kertek a stílusában
- Kertépítés a mediterrán kertek stílusában
- Kertépítés a függő kertekkel
- Design kert, vagy minimál stílusú kertépítés
- Átriumkertek
- Szabadidőkert

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Nyílászárók

x

Nyílászárók

Cégünk teljeskörű ablakfelújításokat, nyílászárócsere munkálatokat hajt végre. A helyszíni felméréstől a teljes átadásaig minden munkafolyamatot mi végzünk, önnek csak nyitnia és zárnia kell majd. Minden fajta ablakot és különleges lehetőséget biztosítunk Önnek bármilyen anyagból készült nyílászárókra. A gyártást és a beszerelést mi végezzük, hogy Önnek semmilyen gondja ne legyen.

- 5 vagy 7 kamrás hőhídmentes ablakok
- tűzihorganyzott acélmerevítés
- kettős EPDM gumitömítés
- hibás működtetés elleni védelem
- 2 rétegű (4-16Arg-4UltraN) hőszigetelt üveg
- 3 rétegű (4-12Arg-4-12Arg-4UltraN) hőszigetelt üveg
- max üvegvastagság: 44mm

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Homlokzati munkák

x

Külsö homlokzat, Szigetelés, Dryvitozás

Bontási, javítási, karbantartási és felújítási munkálatok.

- felújítása
- Egyedi Homlokzati megoldások
- homlokzattisztítás
- homlokzati hibák javítása
- Homlokzat hőszigetelése
Első szempont azonban amit meg kell vizsgálnunk, hogy milyen típusú falunk van. Más módszert alkalmazunk egy vályog falnál például, mint egy modern égetett kerámia téglafalnál. Minden vakolás alap feltétele, hogy az aljzat legyen száraz, jó teherbíró - és nedvszívó képességű, fagy-, por-, sókivirágzás és laza részektől mentes. Vályog falnál az előbbi kritériumoknak nehezebb megfelelni, ebben az esetben mindenképpen javasolt a vakolat erősítő háló alkalmazása a falon. Napjainkban kész rendszerek vannak a vakolat erősítésére, ahol egy hálót erősítünk rá a falra. DRYVIT hőszigetelés előnyei közé tartozik, hogy 30-70%-al csökkenthető a hőveszteség a falakon keresztül és javul a hőérzet az egész lakásban vagy házban, ráadásul csökken a fal téli-nyári hőingadozásából következő igénybevétel. További előnye, hogy dryvit festékkel könnyedén átfesthető, így nem kell aggódnia, hogy ha hőszigetelésről van szó és szeretné a saját színét felvinni a falakra, ez gond nélkül megoldható. Ráadásul dryvit vakolattal bármikor újra vakolható és több mint 200 színárnyalat közül tud válogatni. Teljesen vízzáró, de páraáteresztő, mosható.
A dryvit szigetelés épületeink megóvásában is segít , mivel ha kevesebb az igénybevétel, vagyis a falszerkezet termikus igénybevétele, akkor nem fáradnak el olyan gyorsan a falak, mint ahogy azt tennék a dryvit szigetelés nélkül ugyanis télen és nyáron is másfajta „mozgást” végeznek és ezektől a mozdulatoktól egy idő után megöregedik a fal. Tehát ez az egész rendszer nagyon energiatakarékos és pénztárcánkat is megkíméli a nagyobb kiadásoktól.

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma: