Ön elképzeli, mi kivitelezzük!

Telefon: +36 / 70-417-67-95

Fürdöszobák

Víz-, Gáz-, Fütésszerelés

x

Víz-, Gáz- és Fütésszerelési munkálatok

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor a lakásban elromlik a gázberendezés, felmondja a szolgálatot a fűtőtest, vagy épp gyorsan vízszerelőre lenne szükségünk egy dugulás miatt. Oldalunkon bármely szolgáltatásra van szüksége, mindegyik tekintetében itt megtalálja a megfelelő szakember legjobbikát. A víz-, gáz, fűtésszerelés olcsón nagyon fontos, amikor például egy felújításba vágunk bele, főként abból a szempontból, hogy az ár mellett az sem mellékes, mennyi idő alatt zajlik le egy ilyen művelet. Garantáljuk, hogy nem csúszik hiba például egy víz-, vagy gázvezeték javításába, az is biztos, hogy minden munka az előírásoknak és a szabályoknak megfelelően zajlik.
- 7*24 órás gyorsszolgálat

A vízvezeték-szerelés tipikusan olyan munka, aminek a legtöbb esetben nem érdemes, sőt mi több, nem is szabad otthon nekilátni, mert a házi kontárkodással gyakran csak nagyobb kárt teszünk a rendszerben, mint amennyit használunk. Természetesen így is vannak azért olyan dolgok, amelyeket otthon elvégezhetünk, és alapvetően a vízvezeték-szerelők feladatai közé tartozik. Főként kisebb munkákról és inkább javításokról van szó, amelyek kapcsán jó előre érdemes megjegyezni, hogy megfelelő szerszámok, illetve minőségi alapanyagok híján soha nem szabad belekezdeni. A vízvezeték-szerelés ugyanis minden esetben megfelelő körültekintést igényel, és bizonyos részei kellő szakértelem nélkül olyan komoly problémákat eredményezhetnek, amelyek később komoly problémák forrásai is lehetnek.- Gázkészülékek felülvizsgálata, teljes szerelése, tisztítása
- Gázszerelés szakszerűen, hitelesítéssel
- Gázkészülék engedélyeztetése
- Gázszerelés gyorsan, hatékonyan
Padlófűtést szeretne? Lecserélné elavult régi fűtési rendszerét új modern fűtésre?Szeretne spórolni a fűtéssel?Konvektor helyett církó fűtést szeretne?
- Fűtésrendszerek kialakítása, szerelése, cseréje
- Régi fűtési rendszerek átalakítása
- Fűtésvezetékek új rendszer kivitelezése
- Fűtésvezetékek radiátorainak cseréje
- Távfűtéses rendszerek radiátorainak cseréje<
- Padlófűtések kialakítása

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Fal munkálatok

x

Festés, Tapétázás, Gipszkartonozás, Álmennyezet

Az elérhető szolgáltatások közé tartozik a szobafestés, tapétázás, nyílászárók mázolása, gipszkartonozás ezeken kívül vannak ingyenes szolgáltatások is mint például árajánlat készítés, a bútorok mozgatása, a lábazat letakarása. A belső vakolat több funkcióval bír, kitölti a téglafal réseit, ugyanakkor esztétikus, homogén felületet képez.

- A fal állapotának vizsgálata
- A fal előkészítése
- Repedések javítása
- A falak festése- A fal állapotának vizsgálata
- A fal előkészítése
- A tapéta előkészítése
- A tapéta felvitele
- Esetlegesen a Tapéta festése- Gipszkarton munkák során nem csak az elektromos- és gépészeti vezetékek elrejtésére adódik lehetőség, hanem hő- és hangszigetelő valamint tűzvédelmi anyagok is alkalmazhatóak a gipszkartonozás során
- A váz előkészítése
- A vázszerkezet összeállítása
- A gipszkarton lapok méretre szabása
- A lapok rögzítése
- A gipszkartonozás befejező fázisa

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Burkolás

x

Burkolatok, Járófelületek

A burkolás alapvetően határozza meg otthonunk hangulatát. Beszélhetünk kültéri és beltéri burkolatok készítéséről, valamint külön hideg és meleg burkolásról. A burkolás esztétikai szemponton is alapul, a megrendelő saját maga választhatja ki a csempét vagy a padlószőnyeget, attól függően, hogy meleg vagy hideg burkolást akar. A meleg burkolás körébe tartozik például a padlószőnyeg, a parketta, a hideg burkolás körébe pedig például a csempe.

- Bontás
- Csempézés
- Járólapozás
- Kültéri és Beltéri egyaránt
- Fürdőszoba, Konyha, Garázs, mindenfajta helyiségek
- Parkettázás
- Parketta Felújítás, csiszolás
- Padlószőnyeg lerakása

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

Fürdö kialakítás

x

Fürdöszobák kialakítása

Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikára és 100% -ig megvalósítjuk elképzelését. Ötleteket is adunk mit érdemes tenni példáúl helyhiány esetén, hogy lehet kis térből a legtöbbet kihozni. Amenyiben már belekezdett a felújításba és elakadt szívesen segítünk befező munkálatokban is. Ingyenes kiszállás után felmérjük a munkát! Segítünk összegezni és kitaláni vágyai. Csaptleepek, Zuhanykabinok, Mosdókádak, Bútorok, beépített bútorok elkészítése egyedi elképzelések alapján, további fürdőszobai és asztalos munkák Egyedi méretben és formában, az ön igényeihez igazodva. Továbbá vállaljuk bútorok, beépített szekrények tervezését, készítését. Tehát mindent elkészítünk fürdőszobájában az ön elképzelése alapján.

- Ingyenes helyszíni felmérés
- Ingyenes szaktanácsadás
- Ingyenes árajánlat készítés
- Egyedi- az Ön otthonára tervezve
- Minőségi termékek beszerzése, készítése
- Szakszerű beépítés
- helyszíni törmelék elszállítása

Foglalás

Kérjen Ingyenes visszahívást!
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma: